Certes inseguretats certes

Dissabte 27 de maig fa cent quatre anys del naixement de José de Udaeta, el novè i darrer fill del matrimoni d’Enrique de Udaeta i Mercedes París. El petit José va mostrar interès per la dansa des de molt jovenet, però no s’imaginava que un dia es convertiria en un ballarí de carrera internacional. Per aconseguir-ho va haver de superar moltes inseguretats i traves, com la majoria d’artistes.

Comparteix aquesta novetat

Desenvolupar una vocació artística no és una tasca senzilla, Ángel Espartero ho sap, com ho sabia José de Udaeta. Però per als esperits creatius fins i tot els moments de desassossec es poden convertir en experiència artística, en aquest cas a través del moviment del cos.

Ell mateix ens ho explica:

La inseguridad, se puede definir como la dificultad para escoger entre diferentes opciones para conseguir un objetivo determinado, así como, la duda constante ante si lo que hemos dicho o hecho, es acertado o no.

Así nos pasamos la vida, y eso, a veces juega en nuestra contra, ya que el miedo que nos causa no estar a la altura, hace que rechacemos, grandes oportunidades.

En (In)seguro doy un paso al frente para crear y vivir un lugar donde sentirse seguro y disfrutar como otras tantas veces del flamenco. Ese espacio donde no tengan cabida el miedo y la duda. “Que siga el flamenco. ¡Y sin inseguridades!”.

L’espectacle (In)seguro, en què Ángel Espartero s’acompanya d’Ana Brenes, a la veu; Toni Abellán, a la guitarra; Nelson Doblas, violí, i Jesús Campos, a les percussions, es va estrenar al Casal l’Aliança de Mataró durant la tardor de 2022. Ell mateix ens ho explica en aquest vídeo:

 

“(in) SEGURO de Ángel Espartero” de Cita Flamenca Mataró

Dissabte 27 de maig a les deu de la nit al Pati del Castell de Sant Pere de Ribes. No et quedis sense entrada!