El festival us convida a degustar

Amb l’entrada al concert de Gabriela Grabowski (dissabte 28 de maig a les 19h.) el festival us convida a la degustació d’un producte dels cellers de Sant Pere de Ribes, seleccionat per l’enòleg Josep Pascual de MónVi.

Comparteix aquesta novetat

El castell de Ribes està situat en un petit turó, alçat, des d’on es pot contemplar el territori. És l’herència de la seva funció defensiva original. Avui les vistes des del castell són recreatives: la timba, la riera, l’església nova, el municipi… i les vinyes. Sant Pere de Ribes és el municipi de la comarca del Garraf amb més extensió de conreu de vinya. I amb més cellers! L’enòleg Josep Pascual n’ha fet una selecció que es podrà degustar dissabte a la plaça del castell:

Entre els vins blancs hi ha una malvasia de llarga criança en ampolla, el Masia Sasserra, del celler Vega de Ribes; i un xarel·lo de La vinya del Sastre, el Fet a mida (un blanc sec, salí i fresc).

Dels vins negres es podrà triar entre un ull de llebre (60%) i carinyena (40%) fet a la falda del Montgròs pel productor Clos Lentiscus, un vi anomenat Kikiriki; i un vi de La Torre del Veguer: Jeronimus, un negre de criança, rodó, fresc i aromàtic (70% garnatxa i 30% Syrah).

Els escumosos per degustar són dos xarel·los, els dos de bombolla fina. D’una banda el DeSastre, del celler La Vinya del Sastre, amb aromes de fruits secs i herbes aromàtiques de muntanya; de l’altra, l’Ancestral de Vega de Ribes, criat sobre mares en botes de castanyer i reposat dotze anys en ampolla.

Finalment, dos vins amb denominació d’origen Penedès: un clàssic, una malvasia de Sitges elaborada pel Celler de Can Pagès; i un vi jove: un rosat a base de Sumoll, de color robí pàl·lid, de l’elaborador Puig – Batet, amb aromes de fruita vermella, magrana i mora.

Reserveu ja la vostra entrada i no us quedeu sense la degustació!