PROGRAMACIÓ 2021

Aquests són els artistes que van participar a la primera edició del Festival Udaeta – Castell de Ribes de l’any 2021.

ROCÍO FAKS & GUILLERMO CALLIERO

Rocío Faks, veu
Guillermo Calliero, trompeta
Vicenç Solsona, guitarra
Martín Laportilla, baix elèctric

Rocío Faks i Guillermo Calliero són dos músics argentins que fa molts anys que viuen a Barcelona. En la seva música sempre hi ha la presència del folklore sud-americà, tan influït pel flamenc i els ritmes d’anada i tornada. Però en la seva música també hi ha sempre l’element jazzístic i la improvisació, per això s’acompanyen del guitarrista Vicenç Solsona i el baixista Martín Laportilla.

EL NENE SANTIAGO & KATY FERNÁNDEZ

Katy Fernández & Carol Morgado Montore, baile
José Santiago “el Nene”,
guitarra i cante
Georgi Olshanetsky, guitarra
Luis Chacón, cajón

Katy Fernández és una bailaora de Les Roquetes amb una llarga trajectòria tant dalt de l’escenari com en la docència. Per a l’ocasió s’uneix al trio flamenc capitanejat per José Santiago “El Nene”, guitarrista i cantant.

A més, amb la col·laboració especial d’una altra bailaora de prestigi: Carol Morgado Montore. Completen la formació Georgi Olshanetsky, a la segona guitarra; i Luis Chacón, al cajón i les percussions flamenques.

ITZIAR ESPINAR & HÉCTOR VALLS

Itziar Espinar, soprano
Héctor Valls, piano
Col•laboració especial: Joan Manel Margalef, fiscorn

Concert d’artistes ribetans de primer nivell, ambdos concertistes de renom i guanyadors de certàmens tant clàssics com lírics.

Per a l’ocasió interpretaran el seu espectacle “Amor i odi”, amb peces dels grans compositors espanyols del segle XX, com Manuel de Falla, Enric Granados i Fernando Obradors.
A més, amb la col·laboració especial d’un instrument català, a càrrec d’un altre artista local: Joan Manel Margalef, al fiscorn.

CARLOS TORIJANO TRIO

Carlos Torijano, piano
Maria Gibert, arpa
Andrea Jiménez, baile i castanyoles

Carlos Torijano és un dels grans intèrprets de piano flamenc del moment, professor de la prestigiosa escola Taller de Músics de Barcelona i autor de diversos llibres sobre aquesta temàtica tan especialitzada.

És un artista inquiet que en aquesta ocasió convida a dues artistes joves però de gran talent, reconegut pel públic i la crítica: l’arpista Maria Gibert i la bailadora i intèrpret de castanyoles Andrea Jiménez.

El flamenc contemporani més depurat.