Esteve Molero, director del festival

La posada en marxa del Festival Udaeta – Castell de Ribes, així com la seva posterior estructuració i direcció, s’ha encomanat a Esteve Molero, un creador polifacètic de Sant Pere de Ribes. En aquest article us proposem de conèixer-lo.

Comparteix aquesta novetat

Molero és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i en Composició i Arranjaments de Jazz pel Conservatori de Rotterdam. La seva relació amb les músiques populars (de la sardana al jazz) és constant en la seva trajectòria, però el seu interès en la música i la dansa d’arrel ibèrica va començar en guanyar una beca SGAE d’especialització en aquestes matèries, el 2016.

Al marge de la seva activitat artística, l’Esteve Molero també es dedica a la gestió cultural. El 2012 va estar al capdavant del primer grau universitari en Composició Musical impartit a Espanya (TAI – Universidad Rey Juan Carlos) i des de 2017 assessora artísticament El Retorn dels Indians de Sant Pere de Ribes. Si voleu saber més coses d’ell, visiteu el seu lloc web: www.estevemolero.com